Kerhosta

TaSe PÄHKINÄNKUORESSA

TaSe:ssa riittää perinteitä

Suomen vanhin salibandyerotuomarikerho! Vihellyksiä vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1993. Siinä tiivistelmä Tampereen Salibandyerotuomarikerho ry:stä, kuten koko nimi kuuluu.

TaSe on salibandyharrastajien mielenkiintoinen klubi. Kerho on Pirkanmaan alueen erotuomareiden kattojärjestö, joka pitää tuomareistaan hyvää huolta. Vajaassa kolmessakymmenessä vuodessa kerhomme on opittu tuntemaan hyvänä tuomareiden kasvattajana ja tuomarimme nauttivatkin ansaittua arvostusta eri puolilla maatamme. Pelkillä puheilla ei kuitenkaan ole saatu aikaan yhtikäs mitään.

Saippuaa, soppaa ja sielunhoitoa

Yhdistys tulee toimeen yhteistyöllä: kun otteluja vihelletään, kerätään samalla myös rahastonhoitajan kirstuun pelivaraa. Kukaan tuomareista ei vihellä pelkästään itselleen vaan myös yhteisen hyvän eteen. Näillä varoilla kerho järjestää runsaita saunailtoja, auttaa vaatettamaan jäsenensä sekä tarjoaa hyviä vihellyksiä ja yhteisiä hetkiä. Saunailloissa kerrataan sääntöjä, keskustellaan ja palkitaan ansioituneita jäseniä sekä kerrotaan omalle kohdalle sattuneista enemmän tai vähemmän erikoisista tilanteista.

Kaiken kaikkiaan perinteinen William Boothin pelastusarmeijalainen menettelytapa on toiminut TaSe:n toiminnassakin: Saippuaa, soppaa ja sielunhoitoa!

Tampereen salibandyerotuomarikerho on myös ensimmäinen suomalainen erotuomarikerho, joka määritteli itsellensä eettiset periaatteet.

Ai niin: TaSe on myös nelinkertainen salibandyerotuomareiden Suomen Mestari (voitot Kuopiossa 2001, Tampereella 2002 + 2007 ja Helsingissä 2008)

Haluatko joukkoomme? Käy tuomarikurssi ja liity!