Harjoituspelien hinnastot ja säännöt

-hinnat voimassa yksittäisiin harjoituspeleihin >> tee tuomaritilaus..!

 

Välitämme internetin kautta tuomareita Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueelle. Muut paikkakunnat, ota yhteys Kerhoasettelijaan

 

Taso → Mliiga, Divari Muut aikuiset, P22-P15 ja T21-T15 juniorit P14 ja T14 ja nuoremmat
Asetellaan → Kahdella tuomarilla Kahdella tuomarilla Kahdella tai yhdellä tuomarilla  
Vuoron pituus ↓    

(Yhdellä tuomarilla 1,5 kertainen)

  
1:00 h
75 €/tuomari 30 €/tuomari 25 €/tuomari
 
1:15 h 75 €/tuomari 40 €/tuomari 30 €/tuomari
1:30 h 75 €/tuomari 50 €/tuomari 40 €/tuomari
2:00 h 75 €/tuomari 60 €/tuomari 50 €/tuomari

         
HUOM! Yksittäisissä harjoituspeleissä tuomareiden matkakulut korvataan julkisen matkaliikenteen mukaan.
Muuten noudatetaan valtion matkustussääntöä. 
http://joukkoliikenne.tampere.fi/
liput-ja-hinnat.html
Yksittäisiin harjoituspeleihin ei tule erillistä asettelumaksua    
Palkkiot määräytyvät korkeimman sarjatason mukaan.   Kts. säännöt
Mikäli tilaus tehdään enintään 5 vrk ennen ottelua:   + 5€ / tuomari
Mikäli ottelu päättyy klo 22 jälkeen:     + 5€ / tuomari
Vain yksi tuomari pelissä: palkkio 1,5 kertainen/tuomari. HUOM! Vain erikoistilauksesta! Kts. säännöt
Toimitsijapalkkio harjoituspelissä      
(3 x 20 min)       40€ / toimitsija
(3 x 15 min)       30€ / toimitsija
Mahdollinen laskutuslisä:     12€ / tilaus
Turnaukset - > Pyydä tarjous kerhoasettelijalta: [email protected]  


TAMPEREEN SALIBANDYEROTUOMARIKERHO RY / JOHTOKUNTA 01.02.2020


SÄÄNTÖJÄ HARJOITUSOTTELUIHIN

Kaikissa harjoituspeleissä ovat voimassa SSBL:n kilpailu- ja pelisäännöt erotuomarikerhon sovelluksin. Sääntöihin sisältyvät myös mahdolliset rankaisutoimet pelien aikana sattuvista rikkeistä. 

Tarkennamme harjoituspelien sääntöjä seuraavilta osin:

Tuomareiden tilaaminen

Yksittäisiin harjoitusotteluihin tuomarit tilataan täyttämällä sähköinen kaavake. Tilaaja saa  tilauksestaan alustavan varmistuksen sähköpostiinsa, mikä tarkoittaa sitä, että erotuomarikerho on vastaanottanut tilauksen. Vahvistus ei tarkoita sitä, että kerho lupautuisi järjestämään tuomarit paikalle, vaan kartoitamme kyseisen päivän tilanteen aina erikseen. Tilaaja voi tarkastella tuomaritilauksensa tilaa tuomarikerhon asettelut-sivulta. Tilaus tulee tehdä vähintään 6 päivää ennen peliajankohtaa.

Tuomarit harjoitusturnauksiin tilataan lähettämällä tiedustelu osoitteeseen [email protected]. Tilaajan tulee huomioida, ettei erotuomarikerho voi suoralta kädeltä luvata tuomareita tilattuihin otteluihin, vaan tiedustelun saatuamme kartoitamme tilanteen kyseisenä ajankohtana. Ilmoitamme tiedustelijalle aina erikseen, kun voimme ottaa tilauksen hoitaaksemme. Mikäli kerho ottaa tilauksen hoitaakseen, saa tilaaja paluupostissa tarjouksen turnauksen tuomaritehtävien hoitamisesta.  Tilaajalle saapunut tarjouksemme tulee hyväksyä, jotta voimme ottaa tilauksen hoitaaksemme. Huom! Yhteydenotot kerhoasettelijaan harjoitusturnauksia koskevissa tilausasioissa vähintään 30 vrk ennen turnausajankohtaa.

Pelaajaluettelot

Tuomarit huolehtivat, että jokaisessa harjoitusottelussa, sarjatasosta riippumatta, kerätään joukkueilta asianmukaiset pelaajaluettelot, joita ilman peliä ei aloiteta. Pelaajaluettelon (.pdf) voit ladata tästä. Myös hallisarjoja varten tehtyä kokoonpanoluettelolomaketta (.xls) voi käyttää.

Peliaika, kirjanpito ja raportointi

Erotuomarit hoitavat ottelun ajanoton ja maalien kirjaamisen ellei toisin sovita. Yksityiskohtaisia tilastoja ei kirjata. Peliajat otteluissa ovat: (3x15 min) ja (3x20 min) Valitse haluttu peliaika tilatessasi harjoituspeliä. Tehokas peliaika ja yksityiskohtaisempien tilastojen kirjaaminen edellyttää vastuujoukkueelta toimitsijoiden hankkimista otteluun. Tilauskaavakkeella voi tilata myös asiantuntevat toimitsijat, katso hinnasto sivun yläosassa.

Erotuomarikerho suosittelee aina toimitsijoiden käyttämistä, virallista ottelupöytäkirjaa tai sen kopiota ja tulostaulun käyttämistä.

Tarvittaessa erotuomarit raportoivat ottelussa sattuvista sääntörikkomuksista suoraan SSBL:lle.

Tuomareiden lukumäärä ja palkkiot

Ottelut asetellaan aina kahdella tuomarilla pelaajien turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Poikkeustapauksissa ja asettelijan hyväksynnällä on mahdollista tuomita yhdellä tuomarilla, mutta tämä koskee vain D- ja nuorempia junioreita. Tuomittaessa yhdellä tuomarilla on tuomaripalkkio hinnaston mukainen. Asettelija vahvistaa tarvittaessa palkkion tilaajalle.

Tuomaripalkkiot määräytyvät voimassa olevan, sivun yläosasta löytyvän hinnaston mukaisesti. Matkakulut tulevat erotuomaripalkkion lisäksi ja korvataan julkisen liikenteen mukaan. Mikäli harjoitusottelussa pelaa kaksi eri sarjatason joukkuetta – esim. miesten salibandyliigaa ja III-divisioonaa pelaavat joukkueet – erotuomaripalkkio määräytyy korkeamman tason mukaan.

Erotuomarit laskuttavat palkkion ennen ottelun aloittamista ellei toisin ole sovittu. Palkkiot voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Tällöin erotuomarikerholla on oikeus lisätä loppusummaan 12 euroa laskutuslisää. Erotuomarit ovat velvollisia antamaan maksajalle asianmukaisesti täytetyn ja allekirjoitetun kuitin.

Huom! Tällä sivulla mainitut palkkiot eivät koske turnauksia. Tuomareiden saatavuutta turnaukseen tulee tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Mikäli otamme tilauksen hoitaakseemme, saa tilaaja paluupostissa tarjouksen tuomaroinnin järjestämisestä. Tarjous tulee hyväksyä ennen kuin tilaus on virallinen.

Laiminlyönnit (tuomarin puuttuminen harjoitusottelusta)

Jos toinen tai molemmat ottelun erotuomarit puuttuvat, asiasta informoidaan harjoitusotteluiden asettelijaa, katso yhteystiedot alla. Kaikenlaiset ongelmatilanteet tulee myös ilmoittaa. Yksin viheltävä tuomari on oikeutettu maksimissaan puoleen puuttuvan tuomariparin palkkiosta. 

Harjoituspelien tuomariasetteluun liittyvissä asioissa tulee aina ottaa yhteyttä Tase ry:n asettelijaan:  [email protected] (Ei puhelintiedusteluja)