NAISTEN MM-KISAT / Singapore 28.5.-5.6.2005


- Toffon ja Sipan kisaterveiset

Kisaterveiset helteisestä Singaporesta!

Tällä kertaa joudumme tyytymään typistettyyn matkakertomukseen, sillä päiväntasaajan helle sulatti kaikki tarjolla olleet kirjoitusvälineet lyijäristä aina kuulakärkikynään. Osaltaan raportin tynkämäisyyteen vaikuttaa varmasti myös lähes 14 tunnin meno-paluu liito muna-asennossa sinivalkoisin siivin. Näistä muutamista kuvista voitte kuitenkin todeta, että paikan päällä olemme olleet. Mikä parasta, kukaan ei ryssinyt peleissään ja jälleen kerran unohtumattomia kokemuksia jäi roppakaupalla sinne keinutuoliosastolle muisteltavaksi!


Citypelikaani Singaporen malliin

Peliareenat olivat ihan kohtalaista keskivertonorjalaista turskanpyyntialusta notkeammat ja valoisammat. Ja kun hallista kurkkasi ulos, niin näky oli myös silloin kerrassaan mahtava!


Kurkkaus ulos hallista...

Kun kerran päiväntasaajan liepeillä oltiin, niin ehdimme siinä pelien lomassa jopa kastamaan talviturkkimme! Piru että olikin kylmää vettä……


Talviturkkia kastamassa

Koskelan tsei-piille kävi vähän huono tsägis, kun se hyppäs laiturilta yks päivä mereen. Melkein hölppäs köli pohjaan, mutta kuin ihmeen K-kaupalla ja supermiesmäisellä notkeudella tsei-pii teki uljaan väistöliikkeen etuvasemmalle. Pahaksi onnekseen kohdalle osui kuitenkin paikallisen kalastajan katiska. Kuten kuvasta voitte päätellä, katiska-koskelan paitaa ei niin vain riisuta päältä! Ja arvakkaas vaan, oliko se kalastaja yhtään vihanen? EI, se nauro ittensä melkein hengiltä, niin kuin mekin teimme……..


Katiska-Koskela

Loistava kokemus kaiken kaikkiaan! Tarinaa reissusta riittäisi vaikka romaaniin, mutta kuten jo ne aasialaiset kynät mainittiin. Mutta ei hätää, nimittäin parhaita paloja saatat kuulla Viikinsaaren löylyissä jo tulevana viikonloppuna.

Nyt on aika pistää pilli naulaan hetkeksi ja öljytä natisevia niveliä ja muuta sellaista. Syksyllä taas jatketaan 112 lasissa! Kiitos kaikille osallistuneille, tukijoille ja tukijoukoille! Lisää tätä!

T: Toffo & Sipiriina