HARJOITUSPELIEN HINNASTOT JA SÄÄNNÖT

- hinnat voimassa yksittäisiin harjoituspeleihin 1.01.2018 lähtien >> tee tuomaritilaus..!

Välitämme internetin kautta tuomareita Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueelle. Muut paikkakunnat, yhteys Kerhoasettelijaan

Sarjat  Korvaus / tuomari
Mliiga, M1-divisioona  (3x20 min)
75 €
Kaikki muut sarjat (3x20 min) 60 €
Aikuiset (3x15 min) 30 €
Juniorit (3x15 min) 25 €
Turnaukset

Pyydä tarjous kerhoasettelijalta:

tilaus@erotuomari.com

Harjoituspeliaika 3x15 min. Jos peliaika on pidempi -> lisähinta 5€/15 min/tuomari
Esim. M3 div harjoituspeli 1,5 h, taksa on tällöin - > 2x25€ + 20€ + matkat = 2 erotuomarilta
HUOM! Yksittäisissä harjoituspeleissä tuomareiden matkakulut korvataan julkisen matkaliikenteen mukaan. Muuten noudatetaan valtion matkustussääntöä.

http://joukkoliikenne.tampere.fi/liput-ja-hinnat.html

 

Yksittäisiin harjoituspeleihin ei tule erillistä asettelumaksua  
Palkkiot määräytyvät korkeimman sarjatason mukaan. Kts. säännöt
Mikäli tilaus tehdään enintään 5 vrk ennen ottelua: + 5€ / tuomari
Mikäli ottelu päättyy klo 22 jälkeen: + 5€ / tuomari
Vain yksi tuomari pelissä: palkkio 1,5 kertainen/tuomari Kts. säännöt
Toimitsijapalkkio harjoituspelissä  
(3 x 20 min) 40€ / toimitsija
(3 x 15 min) 30€ / toimitsija

Mahdollinen laskutuslisä:

12€ / tilaus

TAMPEREEN SALIBANDYEROTUOMARIKERHO RY / JOHTOKUNTA 14.09.2015

 

 SÄÄNTÖJÄ HARJOITUSOTTELUIHIN

Kaikissa harjoituspeleissä ovat voimassa SSBL:n peli- ja kilpailusäännöt erotuomarikerhon sovelluksin. Sääntöihin sisältyvät myös mahdolliset rankaisutoimet pelien aikana sattuvista rikkeistä. Tarkennamme sääntöjä seuraavilta osin:

Tuomareiden tilaaminen

Tuomarit harjoitusturnauksiin tilataan lähettämällä tiedustelu osoitteeseen tilaus@erotuomari.com. Tilaajan tulee huomioida, ettei erotuomarikerho voi suoralta kädeltä luvata tuomareita tilattuihin otteuluihin otteluun, vaan tiedustelun saatuamme kartoitamme tilanteen kyseisenä ajankohtana. Ilmoitamme tiedustelijalle aina erikseen, kun voimme ottaa tilauksen hoitaaksemme. Mikäli kerho ottaa tilauksen hoitaakseen, saa tilaaja paluupostissa tarjouksen turnauksen tuomaritehtävien hoitamisesta.  Tilaajalle saapunut tarjouksemme tulee hyväksyä, jotta voimme ottaa tilauksen hoitaaksemme. Huom! Yhteydenotot kerhoasettelijaan harjoitusturnauksia koskevissa tilausasioissa vähintään 30 vrk ennen turnausajankohtaa.

Yksittäisiin harjoitusotteluihin tuomarit tilataan täyttämällä sähköinen kaavake. Tilaaja saa  tilauksestaan alustavan varmistuksen sähköpostiinsa, mikä tarkoittaa sitä, että erotuomarikerho on vastaanottanut tilauksen. Vahvistus ei tarkoita sitä, että kerho lupautuisi järjestämään tuomarit paikalle, vaan kartoitamme kyseisen päivän tilanteen aina erikseen. Ilmoitamme tilaajalle aina erikseen, voimmeko asetella kyseiseen peliin tuomarit. Tilaus tulee tehdä vähintään 6 päivää ennen peliajankohtaa.

Pelaajaluettelot

Tuomarit huolehtivat, että jokaisessa harjoitusottelussa, sarjatasosta riippumatta, kerätään joukkueilta asianmukaiset pelaajaluettelot, joita ilman peliä ei aloiteta. Pelaajaluettelon (.pdf) voit ladata tästä. Myös hallisarjoja varten tehtyä kokoonpanolomaketta (.xls) voi käyttää.

Peliaika, kirjanpito ja raportointi

Erotuomarit hoitavat ottelun ajanoton ja maalien kirjaamisen ellei toisin sovita. Yksityiskohtaisia tilastoja ei kirjata. Peliajat otteluissa ovat: (3x15 min) ja (3x20 min) Valitse haluttu peliaika tilatessasi harjoituspeliä. Tehokas peliaika ja yksityiskohtaisempien tilastojen kirjaaminen edellyttää vastuujoukkueelta toimitsijoiden hankkimista otteluun. Tilauskaavakkeella voi tilata myös asiantuntevat toimitsijat, katso hinnasto sivun yläosassa.

Erotuomarikerho suosittelee aina toimitsijoiden käyttämistä, virallista ottelupöytäkirjaa tai sen kopiota ja tulostaulun käyttämistä.

Tarvittaessa erotuomarit raportoivat ottelussa sattuvista sääntörikkomuksista suoraan SSBL:lle.

Tuomareiden lukumäärä ja palkkiot

Otteluita ei ole turvallisuussyistä mahdollista tuomita yhdellä tuomarilla, lukuunottamatta E- ja nuorempia junioreita. Tuomittaessa poikkeustapauksessa yhdellä tuomarilla on tuomaripalkkio 1,5kertainen + matkakulut. Asettelija vahvistaa tarvittaessa palkkion tilaajalle.

Tuomaripalkkiot määräytyvät voimassa olevan, sivun yläosasta löytyvän hinnaston mukaisesti. Mikäli harjoitusottelussa pelaa kaksi eri sarjatason joukkuetta – esim. miesten salibandyliigaa ja III-divisioonaa pelaavat joukkueet – erotuomaripalkkio määräytyy korkeamman tason mukaan.

Erotuomarit laskuttavat palkkion ennen ottelun aloittamista ellei toisin ole sovittu. Palkkiot voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Tällöin erotuomarikerholla on oikeus lisätä loppusummaan 12 euroa laskutuslisää. Erotuomarit ovat velvollisia antamaan maksajalle asianmukaisesti täytetyn ja allekirjoitetun kuitin.

Huom! Tällä sivulla mainitut palkkiot eivät koske turnauksia. Tuomareiden saatavuutta turnaukseen tulee tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaus@erotuomari.com. Mikäli otamme tilauksen hoitaakseemme, saa tilaaja paluupostissa tarjouksen tuomaroinnin järjestämisestä. Tarjous tulee hyväksyä ennen kuin tilaus on virallinen.

Laiminlyönnit (tuomarin puuttuminen harjoitusottelusta)

Jos toinen tai molemmat ottelun erotuomarit puuttuvat, asiasta informoidaan harjoitusotteluiden asettelijaa, katso yhteystiedot alla. Kaikenlaiset ongelmatilanteet tulee myös ilmoittaa. Yksin viheltävä tuomari on oikeutettu maksimissaan puoleen puuttuvan tuomariparin palkkiosta. (Huomaa, että SSBL:n alaisissa otteluissa tuomari voi vastaavassa tapauksessa kuitata molemmat palkkiot kokonaisuudessaan.)

Harjoituspelien tuomariasetteluun liittyvissä asioissa tulee aina ottaa yhteyttä Tase ry: asettelijaan:  tilaus@erotuomari.com (Ei puhelintiedusteluja)